torsdag 4 november 2010

Bra och dåligt

Så har man varit i huvudstaden igen, en dag med stadgekommittén och en dag med förbundstyrelsen.
Jag tyckte det var en strålande kommitté vi fick samspelta och vältaliga allihop. Det kändes genast som vi länt varandra länge och alla verkade trivas. Anders är tuppen i hönsgården, i bland fick han ge sig, andra gånger någon av oss andra. Men vi diskuterade oss fram till bra lösningar.
Förbund styrelsemötet var också en bra tillställning, diskussionens vågor gick höga, men vi enades om beslutet till sist. Det är högt i tak och alla får sin chans att tycka till. En bra förutsättning för ett gott arbete.
Så kom då det dåliga. Kom till Bromma och av någon anledning var så gott som alla flyg försenade, ena gången var det för dåligt med flygledare andra var det något fel i luftrummet. Vi kom i alla fall i väg någorlundaoch landade bara en halvtimme för sent här på flygplatsen. Det kändes ju bra, men sedan. Taxi Väst är företaget som sköter flygtaxi här. Det skulle dom inte få. För andra gången på tre veckor så fick jag vänta på taxi mer än en halv timme. Flygtaxi skall finnas på plats när flyget kommer. Det värsta är att när man ringer så ljuger dom att det tar bara tio minuter nästa telefonsamtal så kommer de om några minuter och så häller de på. Nej bort med Taxi Väst från flygtaxi. När Trollhätte taxi skötte det så var det aldrig några problem. Jag är arg och tänker begära kompensation för all vänta. Den snälla tjänstemannen på flygterminalen som stannade på övertid för att hålla mig sällskap vill jag Tacka så Hjärtligt.

1 kommentar:

Gunilla Dahl sa...

Hårt jobb att få Anders att ge sig!! Roligt att diskussionens vågor gick höga i förbundsstyrelsen. Precis som det ska vara. /Kram