tisdag 11 januari 2011

Ingen bra början

Nytt år nya förväntningar och hopp om att det nya blir bättre. Det sprack på en gång, sämre början kan man knappast få. Jo jag hade ju kunnat bli sjuk igen det hade varit värre. Mina händer är inte vad de borde vara, min KOL inte heller. Astman blommar just nu och min högra arm fungerar dåligt. Annars är det bara de vanliga krämporna som kallar på uppmärksamhet. Mitt i allt blir min hund sjuk, mitt enda sällskap.
Töväder ute bra tyckte jag då försvinner snön. Men det blev till katastrof i stället, ja det är väl att ta i, men det gjorde i alla fall att jag rasade ner i avgrunden och tyckte livet var meningslöst. Jag låg på sängen och tyckte plötsligt att det plaskade av vatten inne. Kollar vid fönstret där rinner vatten in, smältvattnet från hängrännorna, som är fulla av is, rinner bakåt och in i mellanväggen och ut i fönstret. Ringer min son som kommer och gör en konstruktion med hängränna inomhus som går ner i en hink. Det behövdes trä, tape, snören och aluminiumfolie. Hinkar naturligtvis, mentack vare detta så fick jag samlat in minst20 liter vatten som kom i hink i stället för på sovrumsgolvet. Glad i hågen körde jag hem Magnus för nu var det inte kris utan det som skulle göras kunde man göra senare.
När jag kom hem kam jag underfund med att jag behövde inte vattna mina blommor i köksfönstret för det rann in där också. Blommorna fick byta plats med ett antal plastlådor som kunde ta emot vattnet. Nu var jag helt slut psykiskt det blev för mycket Men tack var alla fina och uppskattande ord jag fick från vänner på fb så har jag klarat att ta mig upp igen. Jag trodde inte jag hade så många som brydde sig och tröstade Tack alla ännu en gång. Hoppas jag kan återgälda det någon gång när i behöver uppmuntran

1 kommentar:

Gunilla Dahl sa...

Men söta rara Birgitta! Det är väl klart att vi bryr oss! Fattas bara! /Jättekramen